Oberta la convocatòria d’idees de projectes innovadors de la Xarxa Innpulso

Fins el 27 de juny les ciutats com Sant Boi, que formen part de la Xarxa Innpulso, poden presentar els seus projectes innovadors. El  guanyador tindrà el segell de Pime Innovadora i podrà presentar la seva idea a l’Empresa Nacional de Innovación (ENISA)

Innpulso_logo_JPGPer primera vegada la Xarxa Innpulso, de la qual Sant Boi en forma part, ha fet una convocatòria d’idees per al «desenvolupament de projectes innovadors en les ciutats». Aquesta convocatòria està oberta a tot tipus d’estaments: pimes, centres tecnològics, organismes públics i universitats hi poden participar. El termini finalitza el proper 27 de juny i els projectes han d’oferir solucions innovadores a les necessitats tecnològiques de les ciutats que formen part de la xarxa, com Sant Boi.

El termini del procés de valoració i selecció de projectes dependrà del nombre de projectes rebuts. La Secretaria Tècnica de la Xarxa Innpulso serà l’encarregada de rebre les idees. Aquestes estaran agrupades en cinc grans grups: govern, mobilitat, sostenibilitat, població i economia. Els projectes que passin el filtre dels experts tindran accés directe a l’avaluació del projecte per l’Empresa Nacional de Innovación (ENISA) i de societats de desenvolupament municipals de la Xarxa.

El projecte guanyador obtindrà el segell de Pime Innovadora. Per la seva banda, els finalistes tindran accions de difusió i comunicació del ministeri d’Economia i Competitivitat del govern espanyol. La pàgina web de la xarxa Innpulso recollirà una memòria explicativa de cada projecte seleccionat.

Xarxa Innpulso

Sant Boi forma part de la Xarxa Innpulso des de la seva creació, l’any 2010, i va formar part de les primeres 30 poblacions espanyoles en rebre aquest segell gràcies al seu compromís en matèria d’I+D+I (investigació, desenvolupament i innovació). El govern municipal ha definit una aposta estratègic entorn als eixos de salut mental, patrimoni cultural i entorn natural en aquest sentit i basant-se en les premisses que la fan pertànyer a la xarxa. A més, des del 2010 Sant Boi té el distintiu de Ciutat de la Ciència i la Innovació que precisament aquest mes de juny s’ha renovat.

Recomanacions personalitzades