El santboià José Reyes guanya el concurs «Primavera fotogràfica del Baix Llobregat»

La millor fotografia de l’onzena edició del concurs «Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat» ha estat obra de José Reyes Belzunce, de Sant Boi de Llobregat. La imatge guanyadora capta un capvespre al riu Llobregat. Una exposició recorrerà la comarca amb les millors fotos.

"Puesta de sol" és la fotografia guanyadora del concurs Primavera fotogràfica del Baix Llobregat // Jose Reyes Belzunce

«Puesta de sol» és la fotografia guanyadora del concurs Primavera fotogràfica del Baix Llobregat // Jose Reyes Belzunce

Sota la temàtica “La llum a la primavera” es van presentar al concurs «Primavera fotogràfica del Baix Llobregat» un conjunt de visions ben diverses de paisatges naturals del riu i el Delta del Llobregat, de platges i de muntanya, que reflecteixen la bellesa, singularitat i espectacularitat de la comarca del Baix Llobregat.

La guanyadora de totes les fotografies presentades ha estat la de José Reyes Belzunce, de Sant Boi de Llobregat, amb una imatge feta al riu Llobregat al seu pas per Cornellà de Llobregat i titulada «Puesta de sol». El santboià guanyador del premi s’emporta una càmera fotogràfica Nikon, una nit amb esmorzar per a dues persones al Gran Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels, dues visites guiades a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell i un sopar per a 2 persones al restaurant Petit Bonet de Sant Climent de Llobregat.

Manel Cantarero Martínez, de Sant Joan Despí, ha quedat en segon lloc amb «Aromes de Montserrat», una fotografia feta a la muntanya de Montserrat. El tercer lloc ha estat per «Flors al carrer d’en Sastra», obtinguda en aquest cas a Olesa de Montserrat per Jaume Morera Barreda.

José Reyes Belzunce (segon per la dreta) amb els altres premiats al concurs Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat // Consell Comarcal del Baix Llobregat

José Reyes Belzunce (segon per la dreta) amb els altres premiats al concurs Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat // Consell Comarcal del Baix Llobregat

A aquesta onzena edició del concurs fotogràfic s’han presentat un total de 138 obres a la categoria general i 262 a la categoria d’Instagram, la que era la novetat d’aquest any i que ha estat rebuda amb una bona acceptació. Julio Gámez, del Prat de Llobregat, ha estat el guanyador d’aquesta categoria especial amb una imatge de la platja del Prat.

L’entrega dels premis es va dur a terme el passat dimecres 16 de juliol a la biblioteca Marta Mata de Cornellà de Llobregat, on s’ha pogut veure una exposició amb les fotografies guanyadores i una trentena de finalistes. A patir de setembre, aquesta exposició organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat girarà per diversos municipis de la comarca.

Recomanacions personalitzades