La campanya de recollida d’aliments de la Setmana de la Dignitat recapta 7.180 kg

La campanya extraordinària de recollida d’aliments realitzada en el marc de la Setmana de la Dignitat a Sant Boi ha permès recollir 7.180 kg de productes. Els aliments van destinats a famílies de la ciutat amb dificultats per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació.

Dues de les voluntàries que van participar en la recollida d'aliments de la Setmana de la Dignitat // Ajuntament de Sant Boi

Dues de les voluntàries que van participar en la recollida d’aliments de la Setmana de la Dignitat // Ajuntament de Sant Boi

Entitats i organitzacions socials, sindicals i polítiques es van posar d’acord per celebrar la Setmana de la Dignitat a Catalunya del 23 al 28 de juny. L’Ajuntament de Sant Boi -amb el suport de tots els partits excepte CiU- va ser una de les ciutats que es va adherir, amb la intenció de sensibilitzar i mobilitzar la ciutadania a favor d’una vida digna per a totes les persones, reclamant especialment una renda garantida de ciutadania per evitar que hi hagi cap persona sota el llindar de la pobresa. Els santboians han tornat a respondre de manera massiva a la crida solidària.

La campanya extraordinària de recollida d’aliments es va dur a terme només durant un dissabte al matí i l’acollida va ser molt positiva. En total es van recollir 7.180 kg d’aliments, que van destinats a les famílies de la ciutat amb més dificultats per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació.

L’acció, organitzada per les entitats del projecte Aliments Solidaris -Càritas, Ajut al 4t Món i les esglésies evangèliques Llibertat i Rey de Reyes-, va ser possible gràcies a la col·laboració voluntària de 116 persones, que hi van participar en els punts de recollida d’aliments. Com és habitual, els productes recollits seran distribuïts a través de la botiga coordinada pels serveis socials municipals que actua com a punt únic de distribució d’aliments per a les famílies de Sant Boi.

Setmana de la Dignitat

A més de la recollida d’aliments, la Setmana de la Dignitat també es va fer visible amb una concentració i la lectura d’un manifest a les portes de l’Ajuntament en la que van participar una quarantena de persones. Aquesta acció es va repetir als 38 municipis adherits a la campanya.

Recomanacions personalitzades