Irene Serrano dissenya el cartell de la Fira de la Puríssima

La jove dissenyadora és exalumna de batxillerat artístic de l’INS Camps Blancs. La 77a edició de la fira es celebrarà, com és habitual, els dies 6,7 i 8 de desembre.

Cartell Fira de la Puríssima 2023 // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

La 77a edició de la Fira de la Puríssima ja té cartell. Enguany, la jove Irene Serrano, ha posat el disseny al cartell de la fira d’enguany, una representació de la diversitat i la ciutadania de Sant Boi. De fet, la jove artista formada en l’INS Camps Blancs, ha volgut representar alguns dels pilars de la Fira com poden ser la diversitat social i cultura, l’ambient familiar i la implicació de la gent jove en els actes locals. El que encara queda per conèixer és la programació que segons avança l’organització es farà pública en els pròxims dies.

La Fira de la Puríssima és una de les més antigues i visitades de Catalunya i una de les fires més importants del Baix Llobregat. Com ja és tradicional, la 77a edició de la fira se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de desembre, dies en què Sant Boi s’omplirà de música, gastronomia i tradició. La Fira, que és l’esdeveniment més visitat de Sant Boi, suma una nova edició on es tornarà a combinar tradició, comerç i cultura als carrers del municipi.

Recomanacions personalitzades