Dos jugadors de la UE Santboiana tornen a anar convocats amb Espanya

Matthew Foulds i Facundo Domínguez formen part de la llista de la selecció espanyola masculina de cara a La Vila International Rugby Cup a Alacant.

Matt Foulds, tercer per l’esquerra, i Facu Domínguez, cinquè, en un partit // Jordi Elías – UE Santboiana

Matthew Foulds i Facundo Domínguez tornen a estar convocats amb la selecció espanyola absoluta de rugbi. Els dos jugadors de la UE Santboiana formen part de la llista de cara al torneig La Vila International Rugby Cup a Alacant.

Els dos rugbistes del degà, que van participar en l’amistós contra l’Argentina a l’agost, es mantenen a la convocatoria de ‘Los Leones’. Dos exjugadors de la Santboiana com són Álvaro García i Jordi Jorba també formen part de la llista de l’equip absolut masculí.

La selecció espanyola jugarà les semifinals de La Vila International Rugby Cup contra Canadà a la localitat alacantina de La Vila Joiosa aquest dissabte dia 11. Dues victòries de Canadà i un triomf d’Espanya als tres enfrontaments previs i l’últim partit ha acabat amb un resultat favorable al XV del Lleó a Ottawa (34-57).

Brasil i Estats Units disputaran l’altre semifinal del torneig. La gran final i el tercer i quart lloc es jugaran el dissabte 18 de novembre.

Recomanacions personalitzades