1.250 persones participen en la 36a Cursa Popular Vila de Sant Boi

Judith Corachán i Marcos López han estat els guanyadors de la prova principal d’aquesta edició de l’esdeveniment en un ambient festiu.

Judith Corachán ha estat la guanyadora en la prova principal // Natascha Chekannikova (@natascha.es)

La 36a edició de la Cursa Popular Vila de Sant Boi ha tingut una participació total de 1.250 persones. L’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda ha estat l’inici i el final del recorregut de la 10K i la 5K.

Marcos López, 34 minuts i 29 segons, ha guanyat la cursa de 10 quilòmetres masculina i la triatleta santboiana Judith Corachán s’ha imposat a la categoria femenina amb 41 minuts i 58 segons. Iker Uviña, 17 minuts i 21 segons, i Bárbara Anento, 20 minuts i 55 segons, han estat els campions en 5 quilòmetres.

Marcos López ha estat el guanyador en la prova principal // Natascha Chekannikova (@natascha.es)

Aquesta edició ha tingut més 1.200 participants entre totes les modalitats. A part de la 10K i la 5K, també s’han celebrat les curses Kids per a infants d’entre 6 i 13 anys, i la Family Race amb l’experiència de córrer 100 metres a l’estadi en un ambient festiu.

L’edició 2023 de la Cursa Popular Vila de Sant Boi, organitzada pel Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament, ha estat vinculada a la marxa nòrdica, com a pràctica esportiva a l’aire lliure relacionada amb la millora de la salut física i mental, que trenca amb el sedentarisme i l’aïllament de les persones amb trastorn mental.

Enguany, l’esdeveniment s’ha aliat amb la Gasol Foundation per promoure l’alimentació saludable i amb centres escolars del municipi per potenciar la participació de persones joves.

Recomanacions personalitzades