La UE Santboiana aconsegueix la primera victòria fora de casa

L’equip de Sergi Guerrero guanya al camp del Belenos asturià després d’una altra remuntada èpica i suma el tercer triomf en quatre jornades (32-36).

Instant del partit a Avilés // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha guanyat contra el Belenos (32-36) a l’estadi Yago Lamela d’Avilés, a Astúries, i suma la tercera victòria del curs. El degà se situa tercer a la classificació de la Divisió d’Honor amb tretze punts per darrere del VRAC Valladolid i del Burgos.

Els locals s’han avançat a partir d’un cop de càstig i la Santboiana ha contestat amb un assaig de Zak Chambers transformat per Juan Pablo Socino (3-7). A partir d’aquest moment, el conjunt asturià ha aconseguit quatre marques i tres transformacions que situaven el 29-7 i el partit es complicava pel degà. Socino ha retallat les distàncies abans del descans mitjançant un cop de càstig (29-10).

A la represa, el degà, com en el derbi contra el Barça, ha remuntat i aquest cop amb un parcial de 3-26. Dues marques de Jack Daniels i una de Mariano Pigatto, un assaig de càstig i dues transformacions de Socino, a més d’una gran defensa, han col·locat el 32 a 36. Els locals han puntuat amb un cop de càstig.

La Santboiana rebrà l’Alcobendas al Baldiri Aleu en la cinquena jornada, a finals de novembre, després de l’aturada per compromisos internacionals.

El sub-23 segueix invicte

L’equip sub-23 de la Santboiana es manté invicte després de la victòria contra el Poble Nou a La Mar Bella (6-43) en la tercera jornada i és líder del grup B amb catorze punts.

Partit on el degà ha estat superior i ha aconseguit fins a set marques i quatre transformacions. Per la seva part, els locals han puntuat amb dos cops de càstig. Lluc Pullia, Nacho Berón, Woody Ferrer, Álex Sánchez, Carlos Expósito i Francesc Satoca han estat els anotadors de la Santboiana.

El proper partit és davant Les Abelles al Baldiri Aleu després de l’aturada.

La Santboiana femenina encaixa la segona derrota

La UE Santboiana femenina ha encaixat la segona derrota de la temporada al camp del Poble Nou (17-9) en la quarta jornada i és segona a la classificació de la Divisió d’Honor Catalana amb onze punts.

El sènior femení del degà, que ha arribat al descans amb avantatge 5-6, ha perdut sense bonus defensiu en la visita a La Mar Bella, on el parcial a la segona part ha estat 12-3. Les locals han aconseguit tres marques i una transformació i la Santboiana ha puntuat amb tres cops de càstig passats per Ona Monés.

La propera jornada és contra el CEU al Baldiri Aleu després de l’aturada.

Recomanacions personalitzades