Tot a punt per a una nova Cursa Popular Vila de Sant Boi

La 36a edició de l’esdeveniment del pròxim 5 de novembre està vinculada al projecte marxa nòrdica, com a pràctica esportiva a l’aire lliure relacionada amb la millora de la salut física i mental.

Imatge d’una edició anterior de la cursa// Natascha Chekannikova (@natascha.es)

Tot a punt per a la 36a edició de la Cursa Popular Vila de Sant Boi. L’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda serà l’epicentre de l’esdeveniment, que el 2023 està vinculat a la marxa nòrdica.

Aquesta edició torna a comptar amb les modalitats 10K i 5K, a més de les curses Kids per a infants d’entre 6 i 13 anys, i la Family Race amb l’experiència de córrer 100 metres a l’estadi.

L’edició 2023 de la Cursa Popular Vila de Sant Boi, organitzada pel Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament, està vinculada a la marxa nòrdica, com a pràctica esportiva a l’aire lliure relacionada amb la millora de la salut física i mental, que trenca amb el sedentarisme i l’aïllament de les persones amb un trastorn mental.

Enguany, l’esdeveniment s’ha aliat amb la Gasol Foundation per promoure l’alimentació saludable i amb centres escolars del municipi per potenciar la participació de persones joves.

Aquest dijous, 2 de novembre, s’han tancat les inscripcions de participació en la cursa.

Recomanacions personalitzades