El CBS Sant Boi tanca la fase regular amb una doble victòria

L’equip sènior de softbol femení guanya els dos partits en l’última jornada de l’Spanish Softball League al camp de l’OBB Bizkorrak de Guipúscoa.

Instant de la sèrie OBB-Sant Boi // Sergio Berdasko – OBB Bizkorrak

Doble victòria del CBS Sant Boi al camp de l’OBB Bizkorrak de Guipúscoa en l’última jornada de la fase regular de l’Spanish Softball League 2023. El conjunt del Baix Llobregat tornarà a disputar el play-off.

El primer partit de la sèrie a Mendibeltz (Orio) ha estat marcat per la igualtat entre catalanes i basques i no s’ha resolt fins a la desena entrada amb cinc carreres de les visitants fins al 8-12 definitiu al marcador. El segon joc ha tingut un color diferent i les santboianes han aconseguit el triomf al cinquè inning (0-9).

Instant de la sèrie OBB-Sant Boi // Sergio Berdasko – OBB Bizkorrak

Després d’aquests dos últims resultats al País Basc, el vigent subcampió acaba a la segona posició del grup 1 de l’Spanish Softball League amb un balanç positiu de catorze triomfs i sis derrotes en vint partits.

L’equip de Sant Boi de Llobregat tornarà a ser un aspirant al títol de l’SSL una temporada més al play-off. CBS Rivas, Dridma Rivas i OBB Bizkorrak són els altres tres classificats.

Recomanacions personalitzades