Troben el cos d’una dona amb signes de violència a Sant Boi de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’homicidi d’una dona de 68 anys. El cos va ser trobat a l’interior del seu domicili, al barri de Camps Blancs, amb clars signes de violència. De moment la investigació continua oberta.

Imatge de recurs dels Mossos d’Esquadra // Mossos d’Esquadra – Arxiu

El dilluns 11 de setembre cap a dos quarts de cinc de la tarda, uns veïns d’un edifici del barri de Camps Blancs -segons ha confirmat La Vanguardia– , van trucar al 112 per informar d’una forta olor que sortia d’un dels domicilis. A més, els veïns van informar als cossos de seguretat que feia temps que no veien a la persona que hi vivia en aquest domicili. 

En rebre l’avís, els Mossos d’Esquadra es van desplaçar al lloc dels fets i van trobar el cos sense vida d’una dona de 68 anys amb clars signes de violència i en un avançat estat de descomposició. Malgrat presentar signes de violència, però, el cos no es va trobar esquarterat. Segons ha avançat La Vanguardia, fonts al corrent de l’investigació asseguren que la dona hauria estat degollada.

De moment però, fonts de Mossos d’Esquadra confirmen a Sant Boi Diari que descarten que sigui un cas de violència de gènere ja que segons informen fonts oficials el principal sospitós no tenia cap mena de relació sentimental ni sexual amb la víctima. 

Actualment el grup d’homicidis de la regió metropolitana sud continua treballant en la investigació i segons ha pogut saber La Vanguardia l’homicidi de la dona podria estar relacionat amb el suïcidi d’un home fa unes setmanes que residia en una de les habitacions del domicili de la víctima. La principal hipòtesi és que l’home hauria assassinat a la dona i posteriorment s’hauria suïcidat.

Actualment la investigació continua oberta i malgrat que els investigadors ja tenen una primera hipòtesi, continuen en la cerca de més proves i indicis per determinar els fets. 

Recomanacions personalitzades