Quatre jugadors del CBS Sant Boi estaran al Mundial sub-18 de beisbol

Diego Alcalá, Miguel Blanco, Ángelo Rodríguez i Rodolfo Figueredo formen part de la llista de la selecció espanyola pel Campionat del Món, que es juga del 30 d’agost al 10 de setembre a la Xina i Taiwán.

Imatge dels quatre jugadors // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

Quatre jugadors del CBS Sant Boi formen part de la convocatòria d’Espanya pel Mundial sub-18 de beisbol, que es jugarà a la Xina i Taiwán entre el 30 d’agost i el 10 de setembre. Diego Alcalá, Miguel Blanco, Ángelo Rodríguez i Rodolfo Figueredo estaran a la competició.

La selecció espanyola, enquadrada al grup B de la primera fase, s’enfrontarà a Països Baixos, Japó, Panamà, Estats Units i Veneçuela. L’altre grup està format per Austràlia, República Txeca, Corea del Sud, Mèxic, Puerto Rico i Xina-Taipei.

Espanya participa en el Mundial després de fer història i ser campiona d’Europa a la República Txeca el 2022 amb la participació dels santboians Sergi Palma i Ángelo Rodríguez.

Recomanacions personalitzades