Un arbre cau sobre dos vehicles aparcats al carrer Pere Tarrés

Els Bombers i la grua municipal van haver de retirar les branques sobre els dos cotxes, que han patit danys lleus. L’Ajuntament treu ferro a l’incident i assegura que no s’ha detectat cap cas d’estrès hídric en l’arbrat de la ciutat.

L’arbre va caure just entre dos cotxes estacionats a la zona d’aparcament del carrer // Bombers

Dos vehicles que estaven aparcats al carrer Mossèn Pere Tarrés han patit danys lleus per la caiguda d’un arbre de considerables dimensions a sobre seu. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís la matinada del divendres, quan passaven uns minuts de les sis del matí. En aquell moment no hi havia ningú a l’interior dels vehicles ni passava per allà cap vianant, així que no es van registrar danys personals.

La grandària de l’arbre va obligar a tallar la via durant vàries hores. Els Bombers de la Generalitat van haver d’actuar amb l’ajut de la grua municipal per tallar i retirar les branques de l’arbre i així recuperar la normalitat al carrer.

Els Bombers van actuar amb l’ajuda de la grua municipal // Bombers

La caiguda d’aquest arbre es produeix una setmana després que una palmera es trenqués per la meitat al Raval de Barcelona i provoqués la mort d’una noia que passava per allà. L’accident ha posat en alerta als responsables de l’arbrat municipal de la capital catalana pel perill de què aquesta situació es pugui repetir, tant a la seva ciutat com en una altra, a causa de la situació d’estrès hídric que pateixen els arbres per la sequera. Fonts de l’Ajuntament de Sant Boi asseguren que no s’ha detectat cap cas d’estrès hídric en l’arbrat del municipi.

Recomanacions personalitzades