Sergi Palma i Ángelo Rodríguez són campions d’Europa sub-18 de beisbol

Els dos jugadors del CBS Sant Boi participen amb Espanya a l’Europeu de la República Txeca i guanyen una històrica medalla d’or.

Celebració de l’equip al aconseguir la victòria // Fotobanka ČBA

Sergi Palma i Ángelo Rodríguez, jugadors del CBS Sant Boi, s’han proclamat campions d’Europa sub-18 de beisbol a la República Txeca amb la selecció espanyola. L’equip ha aconseguit per primera vegada la medalla d’or i es classifica pel Mundial 2023.

Espanya ha passat com a primera del grup A després de guanyar tots els partits contra Àustria (12-0), Lituània (7-5), Gran Bretanya (6-3), Països Baixos (4-3) i França (5-4). La selecció espanyola ha derrotat Itàlia per 3-2 a la primera semifinal en un emocionant enfrontament, que s’ha resolt al setè i últim inning. A la gran final, l’equip de José Luis Riera s’ha endut la copa de campiona i l’or després d’imposar-se als Països Baixos (6-2). La República Txeca ha aconseguit el bronze.

Amb aquest primer títol, Espanya està classificada pel Mundial del 2023. Ángelo Rodríguez i Sergi Palma han estat escollits millor llançador i segon millor pitcher, respectivament.

Ángelo Rodríguez, escollit millor llançador // Fotobanka ČBA

Les posicions finals de l’Europeu han estat les següents: Espanya (1a), Països Baixos (2a), República Txeca (3a), Itàlia (4a), Alemanya (5a), França (6a), Gran Bretanya (7a), Israel (8a), Àustria (9a), Bèlgica (10a), Irlanda (11a) i Lituània (12a).

Recomanacions personalitzades