El CBS Sant Boi jugarà la Copa del Rei de beisbol 2023

Una victòria de l’equip sènior de beisbol contra els Astros de Valencia a casa, a l’última jornada de l’Spanish Baseball League.

Imatge de la sèrie // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

El CBS Sant Boi, que arribava a l’última jornada després de guanyar un partit al camp del campió, ha tancat l’Spanish Baseball League 2023 amb una victòria al seu estadi davant els Astros de Valencia. L’equip del Baix Llobregat es classifica per la Copa del Rei.

Triomf visitant al primer partit de la sèrie (4-8) i el segon joc, en canvi, ha acabat amb un resultat positiu pel Sant Boi per 11-10. Dues victòries a les dues últimes jornades contra Marlins Tenerife i Astros Valencia.

L’equip català queda a la quarta posició del grup 1 després de nou triomfs i onze derrotes, i jugarà la propera Copa del Rei de beisbol.

El CBS Sant Boi disputarà la Copa del Rei 2023

L’equip sènior de beisbol del Sant Boi disputarà la propera Copa del Rei a Benamejí (Còrdova), a l’agost. Tenerife Marlins Puerto Cruz, Astros Valencia i San Inazio Bilbao seran els altres tres participants. El seu últim títol és del 2019 a Bilbao i en suma sis al palmarès.

Recomanacions personalitzades