Dos clubs santboians reben el Premi Joc Net de la Federació Catalana de Futbol

Santboià i Marianao Poblet estan entre les entitats del Baix Llobregat menys sancionades de la temporada passada.

El Santboià ha rebut el premi // Felipe Mondino – Federació Catalana de Futbol

Santboià i Marianao Poblet han rebut el Premi Joc Net de la Federació Catalana de Futbol. Els dos clubs de la ciutat formen part dels deu conjunts del Baix Llobregat menys sancionats de la temporada 2022-23.

Els Premis Joc Net tenen l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva respectuosa i no violenta als terrenys de joc i es recompensa els dos equips de cada grup de futbol onze amateur que han estat menys sancionats durant el darrer curs.

Després de la finalització de les competicions, el primer classificat de cada grup de lliga ha rebut 800 euros i el segon ha obtingut 400 euros. En cas d’empat, el premi s’atorga a tots els equips. En categories masculines, se’n beneficien la Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, i en categories femenines són la Preferent, Primera i Segona Divisió Femenina.

El Marianao Poblet ha rebut el premi // Felipe Mondino – Federació Catalana de Futbol

Fernando Peña, delegat de la Federació Catalana de Futbol al Baix Llobregat, ha lliurat el guardó als deu clubs que han mostrat el joc més net durant la temporada 2022-2023. L’entrega dels premis s’ha realitzat a la seu de Cornellà de Llobregat amb la presència de José Antonio Rodríguez, president del Marianao, i Angel Blanco, delegat del Santboià.

Els conjunts guardonats són els següents: Castelldefels, Viladecans, Torrelles, Corbera, Atlètic Sant Just, Sant Joan Despí-San Pancracio, Can Clota-La Plana-Can Cervera, Begues, Santboià i Marianao Poblet.

Recomanacions personalitzades