La UE Santboiana és subcampiona de la Lliga Nacional sub-23

L’equip de Diego Godoy i Paco Baena no ha pogut revalidar el títol després de perdre la final contra el Complutense Cisneros per 41-12.

La UE Santboiana és subcampiona // Unió Esportiva Santboiana

La UE Santboiana ha estat subcampiona de la Lliga Nacional sub-23 després de perdre la final contra el Complutense Cisneros (41-12) a València. L’equip de Diego Godoy i Paco Baena, guanyador l’any passat, no ha pogut aixecar el títol aquest 2023.

El conjunt madrileny ha anat per davant al marcador durant tot el partit. Rhys Chambers, amb un assaig, ha fet els punts de la Santboiana a la primera part i el Cisneros ha sumat quatre marques transformant-ne tres. Al descans, 5-26.

A la represa, el degà ha retallat la distància gràcies a un nou assaig de Chambers i la transformació de Víctor Rodríguez (12-26). Però, un parcial de 0-15 després de tres marques més dels madrilenys han col·locat el 12-41 definitiu.

L’equip sub-23 no ha pogut revalidar el títol i tanca una gran temporada amb el subcampionat.