La Santboiana sub-23 és campiona de la Lliga Nacional

El conjunt de Diego Godoy i Paco Baena guanya la final contra Les Abelles, disputada a Saragossa, per emportar-se el títol (8-20).

L’equip posa amb el trofeu // Jordi Elías – UE Santboiana

La Santboiana sub-23 s’ha proclamat campiona d’Espanya després de guanyar la final contra Les Abelles a Saragossa. L’equip de Diego Godoy i Paco Baena tanca una gran temporada amb el títol de la Lliga Nacional (8-20).

El sub-23 santboià s’ha acabat imposant després d’una final igualada. L’equip valencià s’ha col·locat per davant 8-0, però els santboians han remuntat a la primera part amb un assaig transformat i un cop de càstig passat. 8-10 al descans.

A la represa, la Santboiana ha ampliat l’avantatge fins al 8-20 definitiu gràcies a una altra marca transformada i un cop de càstig culminats amb un gran treball defensiu, que no han permès cap assaig, cop de càstig o drop del conjunt rival. Julen Lafraya, Víctor Rodríguez i Francesc Satoca han fet els punts del degà.

Segon títol en tres anys

L’equip sub-23 culmina la temporada amb un títol, el segon de Lliga Nacional en tres temporades. A les semifinals, els jugadors del planter santboià s’havien imposat al SilverStorm El Salvador després de ser segons a la fase regular.

Recomanacions personalitzades