Un centre d’estètica tanca les portes i deixa a clients amb tractaments a mitges ja pagats

Es tracta de la clínica Med&Laser situada al Centre Comercial Alcampo. El Servei Públic de Consum de l’Ajuntament recomana als afectats que presentin una reclamació per intentar recuperar els diners, mentre que l’Agència Catalana de Consum està investigant en quina situació es troba l’empresa.

Una depilació làser // Önder Örtel

El centre d’estètica Med&Laser ha abaixat la persiana pràcticament d’un dia per l’altre, deixant a la clientela “a mig tractament pagat”, segons alerta l’Ajuntament a les seves xarxes socials. Es tracta d’una clínica de tractaments corporals situada al Centre Comercial Alcampo.

Tant el Servei Públic de Consum del consistori com l’Agència Catalana de Consum de la Generalitat recomanen als clients afectats fer les reclamacions necessàries per intentar recuperar els diners “en el cas que s’hagués pagat la totalitat o part de l’import del servei sense que s’hagi presentat completament”.

https://twitter.com/AjSantBoi/status/1520012199242178560

El serveis municipals suggereixen fer la petició directament per correu electrònic a Med&Laser i, en cas de no rebre resposta en un mes, posar-se en contacte amb l’Ajuntament. Per fer la demanda, cal recopilar tota la informació, com els contractes, els pressupostos o les factures.

Dos establiments més, també tancats

Ara per ara, l’Agència Catalana de Consum està realitzant les gestions necessàries per arribar al fons de la qüestió i saber quina és la situació de l’empresa. Segons expliquen al seu web, informaran els afectats en cas que sol·liciti un concurs de creditors.

Med&Laser també té establiments a Sant Quirze i a Barberà del Vallès. El seu compte d’Instagram no s’actualitza des del 2018, metre que el seu lloc web, medilaserclinics.com, no està disponible.

Recomanacions personalitzades