Casa de Sevilla recupera els actes de la Cruz de Mayo en el seu format tradicional

La festa grossa de l’entitat reprèn el seu format previ a la pandèmia després que l’any passat es traslladés al parc de Marianao per controlar l’aforament. Aquest cap de setmana es podrà gaudir de concerts, espectacles de dansa, gastronomia i d’una festa ‘Holly’.

Un dels actes de la Cruz de Mayo del 2021 // Arxiu – Casa de Sevilla

Casa de Sevilla recupera una de les seves festes grosses després de dos anys celebrant-la a mig gas per la pandèmia. Els propers dies 6, 7 i 8 de maig a la plaça de l’Agricultura es podrà gaudir d’una desena d’actes culturals per celebrar la Cruz de Mayo, entre els quals destaca la novetat d’enguany: una festa ‘Holy’. El 2021 els concerts i espectacles es van traslladar al parc de Marianao per facilitar el control d’aforaments.

Aquest divendres els Diables de Casablanca donaran el tret de sortida a les festes amb un espectacle geganter. «Serà un preàmbul i una picada d’ullet per part nostre a la celebració de Sant Boi, Ciutat Gegantera», explica Casa de Sevilla en un comunicat. El mateix divendres, el grup Anton Blanco aportarà festa a ritme de rumba en un concert.

Flamenc i fideuada

El dissabte arribarà la novetat d’enguany: la inclusió de la festa tradicional índia ‘Holly party’, on «els colors seran els protagonistes». A la tarda, els ballarins de l’escola de ball flamenc de l’entitat actuaran conjuntament amb el Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. Diumenge els bailaors de la ciutat compartiran escenari amb la Casa d’Andalusia de Santa Perpètua de Mogoda. Per últim, el grup La Màlaga tancarà els espectacles de dissabte amb més rumba i festa.

El dia 8 es desenvoluparan els actes més tradicionals amb la Misa Rociera cantada pel cor Raíces de l’entitat. Just després, se celebrarà un dinar popular amb una gran fideuada.

Recomanacions personalitzades