El parc fluvial de Sant Boi acull La Caminada pel Treball Digne i l’Economia Social i Solidària

El pròxim 8 de maig, el parc santboià acull aquesta activitat organitzada per CC.OO. del Baix Llobregat i ‘Esperanzah!’. Es tracta de la tercera edició de la caminada, que vol visibilitzar els valors del treball digne, i l’economia social i solidària.

Imatge d’arxiu de la primera edició de La Caminada // Cedida

Aquest proper diumenge 8 de maig Comissions Obreres del Baix Llobregat i ‘Esperanzah!’ organitzen la tercera edició de La Caminada pel Treball Digne i l’Economia Social i Solidària. És una iniciativa que vol “visibilitzar els valors del treball digne i l’economia social i solidària, reivindicant un canvi de model productiu que combini ocupació de qualitat i preservació de l’entorn natural, especialment del riu Llobregat”, segons explica CC.OO. en una nota de premsa.

La Caminada sortirà a les 9.30h del matí des de Cornellà de Llobregat, davant de la seu comarcal de CC.OO. (carretera d’Esplugues 68) i ho farà també simultàniament des de la porta del Parc del Riu del Prat de Llobregat. Les dues marxes confluiran al parc Fluvial de Sant Boi als volts de les 11 del matí. Aleshores hi haurà una petita actuació cultural i parlaments a càrrec d’Enrique Carrillo, membre d’Esperanzah!’; de Josep Maria Romero, secretari general de CC.OO.; i de l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret.

Solidaritat amb els les persones refugiades d’Ucraïna

L’activitat s’adreça a un públic divers i intergeneracional, i pretén “impulsar valors que impliquen la ciutadania”. Enguany tota la recaptació anirà destinada a una campanya d’emergència per a la població refugiada d’Ucraïna, a través de l’Associació Catalana per la Pau. La inscripció es realitza a través del web www.lacaminada.cat. Les persones participants rebran aigua, un petit esmorzar i una samarreta commemorativa.

Recomanacions personalitzades