Sant Boi torna a ser l’epicentre del pentatló modern

La Fundació Llor de la ciutat baixllobregatina ha estat la seu de tres competicions de formació amb participants de diferents països.

Imatge de la competició // Federació Catalana de Pentatló Modern

Sant Boi de Llobregat ha tornat a ser l’epicentre del pentatló modern de formació amb la Fundació Llor com a seu de tres competicions.

L’European Cup s’ha celebrat en les categories sub-17 i sub-19 i hi han participat esportistes d’Espanya, Suïssa, França, Gran Bretanya, Itàlia, Portugal, Irlanda, Geòrgia o Lituània. Els guanyadors i les guanyadores han estat els següents: Raúl Pulido (sub-17 masculí), Anna Allara (sub-17 femení), Matteo Bovenzi (sub-19 masculí) i Florina Jurt (sub-19 femení).

Imatge de la competició // Federació Catalana de Pentatló Modern

També ha tingut lloc el 28è Trofeu Internacional Vila de Sant Boi (sub-9, sub-11, sub-13, sub-15 i Màsters). Els guanyadors i les guanyadores han estat els següents: Rim Kaffal, (sub-9 femení), Luca Sánchez (sub-9 masculí), Júlia Lorenzo (sub-11 femení), Leo de Tierra (sub-11 masculí), Laia Fenés (sub-13 femení), Tito Hernández (sub-13 masculí), Sofía Muñoz (sub-15 femení), Pol Tarradas (sub-15 masculí) i Nerea de la Corte (Màsters femení).

Per últim, s’ha celebrat el Circuito Nacional de Edades. En definitiva, una festa del pentatló modern de formació a Sant Boi de Llobregat.

Recomanacions personalitzades