Un incendi a prop de Sant Ramon crema 3.800 metres quadrats

El foc ha estat de mitja-baixa intensitat i ha cremat vegetació. No ha arribat a la part alta de Sant Ramon, tot i que ha afectat alguns camins.

L’incendi no ha saltat a la pista forestal // Bombers

Un incendi forestal a prop del polígon industrial Sales ha cremat 3.800 metres de vegetació, segons informen els Bombers de la Generalitat. El foc, que s’ha apagat per complet al voltant de les 16 h, s’ha detectat a prop del carrer Mare de Déu de Núria i, encara que no ha saltat a la pista forestal, el perill estava en el fet que arribés a la part alta de Sant Ramon. No obstant això, sí que han quedat afectats alguns camins de pas de la zona.

Es tracta d’un foc topogràfic de mitja baixa intensitat, segons expliquen els bombers, que han treballat amb vàries dotacions. Al principi s’han activat dos avions de vigilància i atac, però s’han retirat poc desprès. Tal com informen els bombers no ha estat necessari posar cap dispositiu de vigilància una vegada extingit.

Recomanacions personalitzades