Detingut un veí de Sant Boi per disparar a la façana d’un edifici

Els fets van passar dilluns a la tarda al barri de Ciutat Cooperativa. Els Mossos d’Esquadra van identificar i detenir a l’autor dels fets. No hi ha hagut cap persona ferida.

Bloc de pisos de Ciutat Cooperativa - Sant Boi Diari
Bloc de pisos de Ciutat Cooperativa // Sant Boi Diari

Els Mossos d’Esquadra han detingut a un home acusat de tirotejar una façana d’un edifici al barri de Ciutat Cooperativa. Els fets van passar dilluns cap a dos quarts de vuit de la tarda, quan l’home va començar a disparar i diversos testimonis van trucar al 112 per alertar de la situació. Malgrat la gravetat dels fets, no hi ha hagut cap persona ferida.

Quan van arribar els Mossos d’Esquadra al lloc dels fets l’home ja no hi era però en inspeccionar la zona, van trobar un projectil i tres impactes a la finestra de la cuina d’un dels pisos de l’edifici. Finalment, gràcies a la informació que van facilitar alguns testimonis, els Mossos van poder identificar a l’autor dels fets.

Hores després, els Mossos van detenir a l’home que va passar a disposició judicial. El detingut, que es veí de Sant Boi, finalment ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Recomanacions personalitzades