Sant Boi torna a acollir la Catalunya Baseball and Softball Week

L’estadi Antonio Hervás ha estat una de les tres seus del prestigiós torneig internacional, que ha tingut una àmplia presència d’equips europeus.

France Academy ha guanyat en sub-18 beisbol a Sant Boi // Federació Catalana de Beisbol i Softbol

Sant Boi de Llobregat, Viladecans i Gavà han tornat a ser les seus de la Catalunya Baseball and Softball Week 2023 amb 82 enfrontaments i la presència de 31 equips de Dinamarca, Suècia, Gran Bretanya, França, República Txeca, Itàlia, Països Baixos i Alemanya més les seleccions de Catalunya, Aragó, Navarra i Ucraïna. 36 integrants del CBS Sant Boi hi han participat.

Catalunya ha guanyat en sub-12 beisbol a Sant Boi // Federació Catalana de Beisbol i Softbol

El torneig s’ha dividit en les següents categories: sub-12 beisbol, sub-15 beisbol, sub-18 softbol i sub-18 beisbol. Antonio Hervás (Sant Boi), Can Torelló (Gavà) i Viladecans han estat els tres escenaris dels partits.

Catalunya (sub-12 beisbol), Czech B. Academy (sub-15 beisbol), France Academy (sub-18 beisbol) i Fun and Play Praga Red (sub-18 softbol) han estat els campions de l’edició 2023. Sant Boi ha acollit, entre altres enfrontaments, les finals sub-12 i sub-18 de beisbol.

Recomanacions personalitzades