Troben el cos sense vida d’un home que va desaparèixer dilluns després de sortir a passejar els gossos

Cap a dos quarts de deu de la nit es va localitzar el cos de l’home, de 65 anys, a una zona propera als camps de cirerers. Mossos d’Esquadra apunten a que la mort es va produir de manera natural. L’Ajuntament, a través de les seves xarxes socials, ha emès un comunicat per donar el condol als familiars i amics de l’home.

Cartell de difusió del veí desaparegut de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament de Sant Boi ha informat aquest dimarts de que s’ha localitzat el cos sense vida d’un veí que va desaparèixer dilluns a la nit. L’home, de 65 anys, va sortir a passejar amb els seus dos gossos aquest dilluns a la tarda, però no va tornar a casa. En adonar-se que no havia tornat, la família va trucar als Mossos d’Esquadra cap a les nou del matí de dimarts per avisar de la situació.

Cap a les quatre de la tarda es va desplegar un ampli dispositiu de recerca on van treballar 13 dotacions de Bombers, diverses dotacions de Mossos d’Esquadra, Policia Local de Sant Boi i Protecció Civil. A més es van posar a disposició de la recerca la unitat de drons dels Mossos d’Esquadra, una unitat aèria de Mossos d’Esquadra i de Bombers i la unitat canina, que van estar buscant l’home per diverses zones urbanes, muntanyoses i properes al riu.

Trobat el cos sense vida, acompanyat dels dos gossos

Finalment, cap a dos quarts de deu de la nit, un grup de Bombers acompanyats d’un familiar, van trobar el cos sense vida de l’home a una zona propera als camps de cirerers. L’home es trobava acompanyat dels seus dos gossos. Segons fonts de Mossos d’Esquadra no hi ha indicis de criminalitat ni de suïcidi i la mort s’està tractant com una mort natural a l’espera de la realització de l’autòpsia.

L’Ajuntament, per la seva banda, havia fet difusió de la situació a través de les seves xarxes socials i havia demanat col·laboració ciutadana per ajudar amb la recerca de l’home. Des del consistori, a través de les xarxes socials, es va convocar als veïns i veïnes que volguessin participar en la recerca aquest matí de dimecres a les 8:30. La convocatòria, finalment ha estat suspesa després que ahir a la nit trobessin el cos de l’home.

L’Ajuntament va emetre ahir a la nit un comunicat a través de les xarxes socials on lamentaven la mort de l’home i van donar les condolences als familiars i amics.

Recomanacions personalitzades