Judith Corachán és campiona de la Copa d’Espanya de mitja i llarga distància

La triatleta de Sant Boi de Llobregat guanya el títol gràcies als grans resultats aconseguits a les competicions del mes de maig.

Judith Corachán celebra la victòria a Platja d’Aro // Juan Carlos Díez – FETRI / 140.inn

Judith Corachán ha guanyat la Copa d’Espanya de mitja i llarga distància després del gran rendiment aconseguit aquest any. La triatleta de Sant Boi de Llobregat suma un nou títol al seu extens palmarès.

Els resultats obtinguts al mes de maig han estat decisius per ser campiona de la Copa d’Espanya 2022. Victòries al Campionat d’Espanya de llarga distància a Platja d’Aro i a l’Epic Triathlon a Oropesa del Mar, i segona plaça al Campionat d’Espanya de mitja distància a Pamplona només per darrere d’Helene Alberdi.

Judith Corachán celebra la victòria a Oropesa del Mar // Organització Mediterranean Epic Triathlon

Ana Martínez Alonso, triatleta entrenada per la pròpia Corachán, ha ocupat la segona posició del rànquing i Helene Alberdi ha completat el podi.

La classificació final de la Copa d’Espanya ha estat anunciada per la Federació Espanyola de Triatló.

Altres grans resultats de Judith Corachán

L’esportista santboiana també ha aconseguit resultats destacats al Campionat d’Europa de mitja distància a Bilbao, al Challenge Roth celebrat a Alemanya i al Triatló de Zarautz en un 2022 per emmarcar. Corachán ha guanyat la Mitja Marató de Cambrils abans de l’inici de la temporada.

Recomanacions personalitzades