Judith Corachán finalitza tercera al Challenge Roth

La triatleta santboiana puja al podi de la prova alemanya en la seva primera participació amb un temps de 8 hores, 46 minuts i 29 segons.

Judith Corachán superant la meta // Heike Liedtke

Judith Corachán ha finalitzat tercera al Challenge Roth, a Alemanya, en la seva primera participació. La triatleta de Sant Boi de Llobregat ha completat la prova en 8 hores, 46 minuts i 29 segons.

Roth és una localitat alemanya situada 150 quilòmetres al nord de Munic, a l’estat federat de Baviera. La competició ha constat de 3, 8 quilòmetres de natació al Main-Donau-Kanal, 180 quilòmetres de ciclisme per poblacions properes a Roth i 42, 2 quilòmetres de cursa a peu amb inici i final a Roth. Corachán ha acabat tercera amb un temps de 8 hores, 46 minuts i 29 segons. Primera espanyola en pujar al podi.

Judith Corachán, a la dreta, al podi // Heike Liedtke

L’alemanya Anne Haug ha estat la guanyadora i la britànica Fenella Langridge ha estat segona. La també britànica Laura Siddall, quarta, i la triatleta de Nova Zelanda Rebecca Clarke, cinquena, han tancat el top-5 de la classificació femenina. El danès Magnus Ditlev, l’alemany Patrick Lange i el brasiler Reinaldo Colucci han ocupat el podi masculí. El Challenge Roth és un dels esdeveniments més importants d’aquest esport.

El proper repte de la santboiana és el Triatló Frómista a l’agost.

Recomanacions personalitzades