El CBS Sant Boi és subcampió de la Copa de la Reina de softbol femení

L’equip sènior santboià jugarà competició europea la propera temporada després de ser el subcampió de Lliga i Copa aquest any.

El CBS Sant Boi és subcampió de Copa // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

El CBS Sant Boi és subcampió de la Copa de la Reina 2022 de softbol femení i jugarà competició europea. L’equip de Xavi Civit ha caigut a la final davant el CBS Rivas de Madrid, amfitrió, per 7-4.

Les santboianes han guanyat el primer partit al Fènix de València (8-0) i han perdut el segon contra el Rivas 9-2. A la jornada del diumenge, el Sant Boi s’ha tornat a imposar al Fènix 8-0 i ha accedit a la final. La final ha acabat amb victòria del Rivas 7-4. El Fènix acaba tercer i el Dridma Rivas és el quart classificat.

El Sant Boi té quatre títols de la Copa de la Reina en el seu palmarès (2013, 2014, 2015 i 2016). La propera temporada jugarà competició europea després de tancar el 2022 amb dos subcampionats a nivell estatal.

Maria Antonia Barragán, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, ha estat present al Cerro del Telégrafo de Rivas-Vaciamadrid.

Recomanacions personalitzades