Santboiana i Barça juguen la quarta edició de la Supercopa Catalana

El clàssic català comença aquest dissabte a les dotze del migdia al Nou Santa Bàrbara de Sitges, amb entrada gratuïta.

Imatge del derbi anterior // Jordi Elías – UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana i el Barça disputen la quarta edició de la Supercopa de Catalunya de rugbi. El partit es juga aquest dissabte a partir de les dotze del migdia al Nou Santa Bàrbara de Sitges.

El Barça s’ha imposat 21-17 a la primera edició de la Supercopa i la Santboiana ha guanyat les dues següents per 31-14 i 20-23. El darrer precedent (foto) ha estat als quarts de final de la Divisió d’Honor amb victòria del degà 30-23.

L’entrada al camp és gratuïta i l’enfrontament també es pot seguir per televisió a Xala.cat. Els del Baix Llobregat busquen el tercer títol de la Supercopa i els blaugranes intenten empatar el palmarès amb dos.

Sitges es converteix en la capital del rugbi català per un dia.

Recomanacions personalitzades