La UE Santboiana perd la Supercopa Catalana

El degà va caure contra el Barça (17-21) en un derbi català igualat i amb alternatives en plena pretemporada dels dos equips.

Una acció del derbi entre Santboiana i Barça // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana va perdre la Supercopa Catalana Vueling contra el FC Barcelona per 17-21 en un test de pretemporada disputat a Olot. Els blaugranes guanyaven el títol després d’un partit intens.

En el primer temps, l’equip de Ricardo Martinena es posava per davant al quart d’hora de joc amb un assaig transformat de Jonny Bentley. El conjunt blaugrana remuntava a partir de dues marques transformades en deu minuts (7-14). Bentley, gràcies a un cop de càstig, va reduïr les diferències al marcador abans del descans (10-14).

A la represa, un assaig de Joan López i la transformació de Bentley tornaven a donar avantatge als de Sant Boi (17-14). Pocs minuts després, l’equip de Sergi Guerrero aconseguia una marca transformada que era definitiva per decidir el guanyador de la Supercopa (17-21). La Santboiana intentava fer un assaig en els últims instants però no va ser possible. El Barça s’emportava el derbi i es proclamava campió a Olot.

El proper derbi serà en la tercera jornada de la Divisió d’Honor amb la visita de la Santboiana al camp del Barça a finals de setembre.

Recomanacions personalitzades