Empat sense gols entre Santboià i Horta

L’equip de Juan Camilo Vázquez dominava i va tenir ocasions per guanyar el partit però no estava encertat en la definició.

Empat a 0 entre Santboià i Horta // Anna Martín-FC Santboià

El Santboià va empatar (0-0) contra l’Horta en la quarta jornada de Tercera Divisió a casa. L’equip vermell disposava d’oportunitats de gol però va fallar en la definició de cara a porteria. Els de Juan Camilo Vázquez sumen 2 punts i segueixen a la zona baixa de la classificació.

Carlos González, Ao Kishimoto i Alejandro Moya van tenir les ocasions de l’equip de Sant Boi en la primera part. Adri Lledó, amb un xut, ho va provar per part del conjunt visitant. A la represa, Moya es quedava sol davant del porter hortenc però no estava encertat en la definició en l’oportunitat més clara de la segona meitat.

El pròxim partit del Santboià serà contra l’Europa en la cinquena jornada aquest dimarts, 11 de setembre, al Nou Sardenya.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Álex Ruiz, Borges, Jota, Carlos González (Víctor Márquez), Marc Vicente, Marc Hervías, Alejandro Moya (Guillermo Torres), Ao Kishimoto (Álex Segura), Castellano i Sergi Caballero.

UA Horta: Èric Alcaraz, Guillem Rodríguez, Sergio Castillo, Vives (Javi Morales), Galeano, Adri Lledó, Gerard Nolla (Domi Berlanga), Barrera, Saúl Coco, Nahuel i Ferran Tacón (Marc Río).

Àrbitre: Brian Díaz Díaz. Targetes grogues als locals Ao Kishimoto, Sergi Caballero, Víctor Márquez i Álex Segura. En l’equip visitant, targeta groga a Adri Lledó i expulsió de Galeano per doble amonestació.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades