El Sant Boi jugarà el play-off de la Divisió d’Honor femenina de softbol

Triomfs de les jugadores de Xavi Civit davant el Miralbueno Zaragoza i el Dridma Rivas a les dues últimes jornades de l’Spanish Softball League.

Imatge d’arxiu // Carles Cerdà Gómez

El CBS Sant Boi femení de softbol jugarà el play-off pel títol de lliga després de guanyar al camp del Miralbueno Zaragoza a l’última jornada de la Divisió d’Honor. El conjunt de Xavier Civit ha acabat la fase regular de l’Spanish Softball League com a líder destacat del grup B, amb un balanç de 24 victòries i 4 derrotes.

L’equip santboià s’ha imposat clarament en els dos partits disputats a Saragossa per 0-13 i 0-18. Les jugadores visitants han estat molt superiors i han encarrilat la victòria als primers innings de cada joc.

L’equip ja venia d’haver guanyat la jornada anterior contra el Dridma Rivas de Madrid a casa (4-1 i 13-2).

Recomanacions personalitzades