El Sant Boi de beisbol tanca la temporada amb dues derrotes

L’equip entrenat per José Antonio Burguillos perd els partits contra el San Inazio de Bilbao, a l’última jornada de la Divisió d’Honor.

Imatge d’arxiu // Club de Béisbol y Softbol Sant Boi

Després de les derrotes a Tenerife en el darrer desplaçament, el CBS Sant Boi ha acabat la Divisió d’Honor de beisbol davant el San Inazio de Bilbao a casa. L’equip del Baix Llobregat ha perdut la sèrie i finalitza la lliga a la quarta posició del grup A.

El conjunt basc ha guanyat clarament els dos partits amb el mateix resultat (1-8). Els enfrontaments han estat igualats durant els primers tres o quatre innings, però després els visitants s’han mostrat superiors.

Així, l’equip de Sant Boi tanca la temporada a la quarta posició del grup A de l’Spanish Baseball League amb un total de set victòries i dinou derrotes.

Recomanacions personalitzades