L’Ajuntament convoca la quarta edició del ‘Programa Futur’, per reactivar econòmicament la ciutat

El ‘Programa Futur’ es va crear el 2020 per ajudar a la reactivació econòmica dels comerços i petites empreses santboianes. Enguany, el consistori ha obert la quarta convocatòria del programa d’ajuts. Les sol·licituts estan obertes fins al 30 de juny.

Un dels comerços de Sant Boi que han gaudit del programa // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha obert la quarta convocatòria del Programa Futur; una iniciativa que es va crear per oferir suport als diferents sectors econòmics de la ciutat per reactivar-se “enfortir la competitivitat i fer una aposta de futur orientada a les noves necessitats del mercat”, segons apunten en nota de premsa. El pressupost que s’hi destina ascendeix enguany a 147.000 euros.

La primera edició es va convocar al juny de 2020, amb l’objectiu d’ajudar a petits negocis locals i persones que treballen en règim d’autònoms per aprofitar la situació generada per la pandèmia com una oportunitat de futur.

En línia amb aquest objectiu, els projectes subvencionables han d’estar orientats a la transformació digital, la transició ecològica, la diversificació de l’activitat econòmica o la millora de la seguretat i la salut laboral. A més, les bases de la convocatòria preveuen subvencions per valor del 70% dels projectes, fins a un màxim de 3.000 euros i a partir d’una inversió mínima de 500 euros.

En les tres primeres edicions del programa, l’Ajuntament ha concedit subvencions per un valor de 400.000 euros a més de 170 empreses, microempreses, establiments de restauració i petits negocis amb seu al municipi. Aquest any, les sol·licituts estan obertes fins al 30 de juny i es poden realitzar a través d’aquest enllaç.

Recomanacions personalitzades