El Sant Boi de softbol continua invicte a casa

Doble victòria de l’equip sènior contra el Capitalinos de Gran Canaria i segueix líder del grup B de la Divisió d’Honor.

Imatge de la sèrie // Carles Cerdà Gómez

Dos triomfs del CBS Sant Boi a la jornada 13 de la Divisió d’Honor de softbol. L’equip de Xavier Civit guanya la sèrie davant el Capitalinos de Gran Canaria i continua sense perdre a casa aquesta temporada.

L’equip sènior de softbol s’ha imposat clarament en el primer enfrontament (16-1) i en el segon (16-0). Amb aquests resultats positius, el conjunt baixllobregatí segueix líder del grup B de l’Spanish Softball League amb vint victòries i quatre derrotes. Les canàries sumen cinc triomfs i dinou partits perduts.

Imatge de la sèrie // Carles Cerdà Gómez

El Sant Boi torna a jugar a casa la propera jornada i el rival es el Dridma Rivas de Madrid, que és el segon classificat del grup B.

La màxima competició del softbol estatal no torna fins al 10 de juliol degut a la celebració del Campionat d’Europa sub-22 de la República Txeca. Les jugadores del Sant Boi Ariadna Cerdà, Alba López, Andrea Izquierdo i Alba Grúas i l’entrenador Xavier Civit participen a l’Europeu.

Recomanacions personalitzades