La Santboiana femenina comença l’any amb victòria

El sènior femení guanya clarament contra l’INEF Barcelona per 0-49, a l’última jornada de la primera volta de la Divisió d’Honor Catalana, i segueix segon.

Imatge del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

Victòria clara del primer equip femení de la Santboiana davant l’INEF Barcelona, a l’última jornada de la primera volta de la Divisió d’Honor Catalana. L’equip que entrena Ricardo Martinena suma setze punts, amb el bonus ofensiu, i segueix a la segona posició de la classificació darrere del Barça.

El sènior femení s’ha imposat a La Foixarda per 0-49 en un partit que ha dominat de principi a final. La primera part ha acabat 0-11 després de dos cops de càstig passats i un assaig. A la represa, el degà ha ampliat el marcador gràcies a sis marques i quatre transformacions. Anna Puig, Anna Paloma i Ona Monés han fet els punts santboians a Barcelona. Amb aquest resultat, l’equip del Baix Llobregat és segon a vuit punts del liderat.

La Santboiana torna a jugar a La Foixarda aquest cap de setmana, amb el Gòtics, la primera jornada de la segona volta.

Recomanacions personalitzades