El Santboià suma els tres punts a Rubí

Victòria de l’equip de Sant Boi de Llobregat per 0-2 a Can Rosés. El Santboià acumula nou jornades consecutives sense perdre. Els de José Alcaraz són tercers a la classificació.

L’equip celebra la victòria // Futbol Club Santboià

Segona victòria consecutiva del FC Santboià. L’equip del Baix Llobregat s’ha imposat davant el Rubí a Can Rosés (0-2), a la jornada 15 del grup 2 de Primera Catalana, i es col·loca tercer a la classificació amb 29 punts.

La primera part ha acabat amb 0-0 al marcador. A la represa, Ferri ha marcat el 0-1 en els primers minuts i Felius ha sentenciat el partit en els darrers instants fent el 0-2 definitiu favorable als de Sant Boi. Segona victòria consecutiva dels vermells.

Els de José Alcaraz sumen nou jornades seguides sense conèixer la derrota i se situen a tres punts del primer classificat, el Tona. El Santboià rep l’Atlètic Sant Just, quart, al Joan Baptista Milà el proper cap de setmana.

Fitxa tècnica

UE Rubí: Aleix Ruiz, Joel Luna, Migue (Moha), Álex Ruiz, Aitor Torres, Jordi Masip, Albert Villegas (Ortega), Roger Gorrea (Berlanga), Adrià Padillo, Iván Méndez i Ruy Gama (Issam).

FC Santboià: Diego, Dani Martínez, Marcos, Karim, Álex Peñas, Robert Ferrer, Guillermo Marín (Gabaldón), Adrián Toro (Peláez), Biel (Hicham), Serigne (Rubén Gutiérrez) i Ferri (Felius).

Gols: 0-1, Ferri (min 47). 0-2, Felius (min 89).

Àrbitre: Juan Miguel Tébar Hernández. Grogues a Adrián Toro, Gabaldón, Serigne, Hicham i Dani Martínez al Santboià.

Estadi: ZEM Can Rosés.

Golejada del Santboià femení

L’equip sènior femení ha guanyat clarament (0-4) al camp de la Penya Blaugrana Cervelló, a la jornada 14 del grup 3 de la Segona Catalana, suma 16 punts i es manté a la setena posició de la classificació. Elena Rizo (2), Sara Peralta i Leire Larumbe han marcat els gols visitants. El proper partit del Santboià és contra el Fontsanta-Fatjó al Joan Baptista Milà.

Recomanacions personalitzades