La Santboiana femenina acaba l’any amb victòria

El sènior femení guanya contra el Poble Nou (12-7) a la quarta jornada de la Divisió d’Honor Catalana i se situa segon a la classificació.

Victòria del sènior femení // Jordi Elías – UE Santboiana

Triomf del primer equip femení de la UE Santboiana davant el CN Poble Nou al Baldiri Aleu, a la quarta jornada de la Divisió d’Honor Catalana. Amb aquest resultat, el conjunt de Ricardo Martinena suma onze punts i es col·loca a la segona posició de la classificació.

El sènior femení de la Santboiana s’ha imposat al Poble Nou per 12-7 en un partit igualat i es retroba amb la victòria després d’un empat i d’una derrota a les últimes dues jornades. La primera part ha acabat 0-0 i a la segona s’ha mogut el marcador.

Anna Puig, amb un assaig, i Irene Clapés, transformació, han donat un lleuger avantatge a les locals (7-0). Les visitants han empatat, però Olga Martínez ha donat el triomf a les blaves gràcies a una marca en els darrers minuts. El conjunt de Martinena aconsegueix quatre punts aquesta jornada i se situa segon.

La Santboiana tancarà la primera volta de la competició al camp de l’INEF Barcelona després de les festes de Nadal.

Recomanacions personalitzades