Afa Tauli i Jordi Jorba participen amb Espanya a Amsterdam

Els dos jugadors de la UE Santboiana són titulars en la victòria contra els Països Baixos a la fase de classificació del Mundial de França 2023.

Afa Tauli, en una imatge d’arxiu, durant l’últim derbi contra el Barça // Jordi Elías – UE Santboiana

Afa Tauli i Jordi Jorba, rugbistes de la UE Santboiana, han estat titulars contra els Països Baixos en un partit de la fase de classificació del Mundial de França. La selecció espanyola s’ha imposat per 7-52 a Amsterdam, amb bonus ofensiu.

Els dos jugadors han disputat cada minut del partit davant el combinat neerlandès. Jorba ha aconseguit l’últim assaig de Los Leones a la part final d’un enfrontament dominat per l’equip de Santiago Santos, tot i que els locals s’han avançat al marcador.

Després d’aquesta victòria, Espanya se situa a la quarta posició del Rugby Europe Championship amb dotze punts. Els dos primers classificats passaran directament a la fase final i el tercer jugarà la repesca. Geòrgia és el líder (24 punts). Romania, segon, i Portugal, tercer, estan empatats a catorze unitats. Rússia i Països Baixos són els dos últims de la lliga. Encara queden cinc jornades.

Tauli suma 16 caps amb Espanya i Jorba 28. Els dos jugadors no han pogut disputar l’últim partit del 2021 davant el Quesos Entrepinares de Valladolid.

Recomanacions personalitzades