Marc Gasol debuta al Bàsquet Girona amb victòria

El pivot de Sant Boi de Llobregat anota 19 punts davant el Peñas Huesca en el seu primer partit com a jugador del Bàsquet Girona (89-47).

Debut de Marc Gasol // Sergi Geronès – Bàsquet Girona

Debut victoriós de Marc Gasol amb el Bàsquet Girona. El jugador de Sant Boi de Llobregat anota 19 punts contra el Peñas Huesca en el seu primer partit i el resultat final és 89-47 a la desena jornada de la LEB Or disputada a Fontajau. Després d’aquest resultat, els de Jordi Sargatal es col·loquen amb tres triomfs a la classificació.

L’equip gironí ha dominat el partit des del principi i els parcials de cada quart han estat 24-9, 17-12, 25-14 i 23-12. Gasol ha anotat 19 punts amb un 5/6 en tirs de dos punts, 1/2 en triples i 6/6 en tirs lliures en 21 minuts sobre la pista. El de Sant Boi ha agafat setze rebots, quinze defensius i un ofensiu, ha donat una assistència i ha recuperat una pilota. En total, el pivot ha obtingut un 39 de valoració en la seva estrena.

Debut de Marc Gasol // Sergi Geronès – Bàsquet Girona

Triomf clar de l’equip català, que guanya menys de dos mesos després i trenca la mala ratxa de set derrotes seguides. Nit històrica al pavelló de Fontajau en el primer partit del president del club com a jugador davant de 5.000 persones. El conjunt gironí no aconseguia la victòria des de la segona jornada contra el CB Prat (82-63).

El Bàsquet Girona juga la següent jornada a la pista del Palencia Baloncesto i el proper partit a Fontajau és davant el Bahía San Agustín de Mallorca.

Recomanacions personalitzades