Marc Gasol torna a Girona

El jugador de Sant Boi de Llobregat, president del Bàsquet Girona, s’incorpora a la plantilla del primer equip en el seu retorn a Espanya.

Presentació de Marc Gasol // Sergi Geronès – Bàsquet Girona

Marc Gasol torna a Espanya per jugar al Bàsquet Girona, de la LEB Or. El pivot, que també és el president del club, s’incorpora a la plantilla del primer equip fins al final de temporada. Aquest passat dijous ha estat presentat a Fontajau.

El jugador de Sant Boi de Llobregat estava sense equip després de la seva sortida de Los Angeles Lakers, el seu últim equip a l’NBA després dels Memphis Grizzlies i els Toronto Raptors. Abans, el català havia jugat a la Lliga ACB al Barça (2003 a 2006) i a l’Akasvayu Girona (2006 a 2008).

Gasol tornarà a competir a Fontajau amb l’equip que ell mateix va crear el 2014 i del qual és el seu president. Segons explica l’entitat a la seva pàgina web, «la seva arribada i el moment corresponen a una voluntat personal del jugador».

L’equip gironí està ara a la zona baixa de la classificació de la LEB Or amb dues victòries i set derrotes en nou jornades. El club ha destituït Carles Marco com a entrenador pels mals resultats a mitjans de novembre.

Els altres equips que formen part de la LEB Or són els següents: Estudiantes, Gipuzkoa Basket, CB Prat, Cáceres Basket, CB Almansa, CB Granada, Palencia Baloncesto, Lucentum Alicante, Força Lleida, Juaristi, Básquet Coruña, Peñas Huesca, Melilla Baloncesto, Bahía San Agustín Mallorca, Amics del Bàsquet Castelló, Valladolid Baloncesto i Oviedo Baloncesto.

L’esportista santboià debutarà contra el Peñas Huesca el proper divendres a Fontajau. Els altres quatre partits del Bàsquet Girona abans d’acabar l’any són davant Palencia Baloncesto, Bahía San Agustín Mallorca, Oviedo i Força Lleida. Després de Nadal finalitza la primera volta amb Melilla, Estudiantes i Lucentum Alicante.

Recomanacions personalitzades