Familiars i personal essencial protagonitzen l’homenatge a les víctimes de la covid-19

Una olivera ha quedat plantada al parc de la Muntanyeta per recordar als santboians difunts durant la pandèmia. Durant l’acte, han participat persones que han estat en primera línia de la lluita contra el covid-19.

Els familiars han posat flors al costat de l’olivera // Ajuntament

Una olivera recorda als santboians víctimes de la covid-19. Aquest diumenge, Sant Boi ha celebrat un acte d’homenatge públic a les persones de la ciutat mortes durant la pandèmia a l’amfiteatre de la Muntanyeta. L’arbre ha quedat plantat al parc amb la inscripció «Sant Boi us recorda ara i sempre».

Els protagonistes de la jornada han estat els familiars i les amistats de les víctimes, que han dipositat roses blanques al costat de l’olivera. A més, s’ha reconegut la tasca dels voluntaris i treballadors dels serveis essencials que han treballat des de la primera línia en la lluita contra la covid-19. Així doncs, han estat presents personal dels cossos de seguretat, professionals sanitaris i de neteja, entre d’altres.

«El motor per continuar»

Durnat l’homenatge, l’alcaldessa Lluïsa Moret ha destacat com la ciutat ha encaixat els impactes negatis de la pandèmia «amb gran capacitat de resiliència i amb un esperti comuntiari que està ajudant a enarar la reactivació», segons explica l’Ajuntament en un comunicat. «La memòria dels santboians i santboianes que ens han deixat és el motor que ens empeny a continuar avançant i reactivant la ciutat», ha conclòs.

Recomanacions personalitzades