El Sant Boi acaba tercer al Campionat d’Espanya Sub-15 de beisbol

L’equip Sub-15 santboià guanya el partit per la tercera i quarta posició contra els Jabatos de Huesca per 12-4.

Imatge de l’equip // Club de Béisbol y Softbol Sant Boi

Tercera posició del CBS Sant Boi al Campionat d’Espanya Sub-15 de beisbol, jugat a Navarra, després de guanyar la final de consolació davant els Jabatos de Huesca (12-4).

Victòries del Sant Boi contra Jabatos de Huesca (9-8) i Astros de Valencia (4-9), i derrota amb el CBS Barcelona (12-20) a la fase regular. L’equip del Baix Llobregat ha passat ronda com a primer de grup. A les semifinals, el conjunt santboià ha perdut davant el Viladecans (7-11) per després guanyar en el partit pel tercer i quart lloc.

El Tenerife Marlins Puerto Cruz ha guanyat el títol després d’imposar-se al Viladecans a la final per un clar 18-1.Les posicions finals han estat: Tenerife Marlins Puerto Cruz (1r), Viladecans (2n), Sant Boi (3r), Jabatos de Huesca (4t), Astros de Valencia (5è), Gavà (6è), Barcelona (7è) i Irabia (8è).

Recomanacions personalitzades