Anna Puig participa en la fase classificatòria del Mundial de rugbi

La jugadora de la UE Santboiana juga de titular els tres partits del torneig classificatori contra Irlanda, Escòcia i l’amfitriona Itàlia. La selecció espanyola queda eliminada i no estarà al Mundial.

Imatge d’arxiu // Jordi Elías – UE Santboiana

Anna Puig ha participat amb la selecció espanyola absoluta de rugbi en la classificació del Mundial de Nova Zelanda. La jugadora de la UE Santboiana ha estat titular en els tres partits disputats a la ciutat italiana de Parma. ‘Las Leonas’ han quedat eliminades i no estaran a Oceania el proper any.

Espanya ha guanyat el primer partit contra Irlanda (8-7) gràcies a un assaig en els últims instants. La selecció ha perdut el segon enfront Escòcia per 22-27, però han sumat el bonus defensiu. El tercer i decisiu compromís davant d’Itàlia ha acabat amb una derrota contundent (34-10). Així doncs, vigents campiones d’Europa, no estaran al Mundial de Nova Zelanda del 2022 després d’aquests resultats.

Samoa, Colòmbia, Escòcia i el subcampió del torneig asiàtic (Hong Kong, Japó o Kazakhstan) jugaran la repesca final. L’equip guanyador obtindrà l’última plaça per viatjar a Nova Zelanda. Nova Zelanda, França, Anglaterra, Canadà, Estats Units, Austràlia, Gal·les, Sud-àfrica, Fiyi i Itàlia són les seleccions que ja estan classificades. Falten dues més per completar el Mundial.

Recomanacions personalitzades