Sant Boi viu una jornada festiva per visibilitzar la reactivació del comerç local

La ciutat acull la Milla del Comerç amb una cursa popular i diferents activitats per reactivar l’activitat econòmica en el retorn a la normalitat.

Imatge de la Milla del Comerç // Ajuntament de Sant Boi

Sant Boi de Llobregat ha viscut aquest cap de setmana una jornada festiva per reactivar l’activitat comercial amb la celebració de la Milla del Comerç. El Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament han organitzat l’esdeveniment amb la col·laboració de l’associació Sant Boi Comerç.

Diversos comerços santboians han col·laborat amb la iniciativa. En la jornada hi ha hagut activitats de promoció comercial i culturals, com gegants o animació musical en directe, a la plaça Catalunya i als carrers Francesc Macià i Lluís Pascual Roca (principal eix comercial del municipi del Baix Llobregat).

La gran cita ha estat una cursa popular de 1.609 metres, que ha començat al carrer Francesc Macià, cantonada Cerdanya, i ha seguit per l’eix comercial passant per Lluís Pasqual Roca, Mossèn Jacint Verdaguer, avinguda Onze de Setembre (anada i tornada) i carrer Tres d’Abril, fins a la Plaça Catalunya. Abdeslam Louah ha guanyat en la categoria masculina i Andrea Roldán en la femenina. També s’ha fet la Milla Kids, de 500 metres, per a infants d’entre 6 i 14 anys.

A la meta, amb l’objectiu de visibilitzar la reactivació de l’economia de Sant Boi, s’han repartit cupons de descompte per fer compres als comerços de proximitat.

Recomanacions personalitzades