Judith Corachán guanya la Marató de San Francisco

La triatleta santboiana completa el recorregut en 2 hores, 55 minuts i 33 segons a la ciutat de l’estat de Califòrnia.

Imatge d’arxiu // @fotorunners.es

Judith Corachán ha guanyat la Marató de San Francisco, a Califòrnia, mentre es troba de vacances als Estats Units. La triatleta de Sant Boi de Llobregat ha completat la cursa en 2 hores, 55 minuts i 33 segons.

La modalitat Full de la Marató de San Francisco, en la qual participava Corachán, ha constat de 42 quilòmetres. El famós Golden Gate ha format part del recorregut. L’esportista santboiana ha creuat la meta amb 15 minuts d’avantatge sobre la segona classificada, Elena Makarevich. Emily Haggerty ha estat tercera.

Corachán està amb el seu marit de vacances als Estats Units i ha aprofitat per fer la cursa. Javi Cano, la seva parella, també ha estat en la prova. La Marató de San Francisco és un esdeveniment esportiu popular. El 24 i el 30 d’octubre, si no hi ha cap imprevist d’última hora, participarà en dos triatlons als Estats Units.

Recomanacions personalitzades