El Sant Boi Sub-11 queda subcampió al Torneig Vila de Gavà de beisbol

L’equip santboià perd la final contra el CBS Hèrcules de L’Hospitalet (13-12) i finalitza en la segona posició.

Imatge de l’equip Sub-11 // Club de Béisbol y Softbol Sant Boi

El CBS Sant Boi Sub-11 ha estat subcampió del Torneig Vila de Gavà de beisbol després de caure a la final davant el CBS Hèrcules de L’Hospitalet (13-12). L’equip Sub-15, quart.

Triomfs del Sub-11 contra CB Viladecans (6-20), CBS Gavà Red (17-16) i CBS Hèrcules L’Hospitalet (5-17) a la fase regular, i una derrota amb el CBS Gavà Grey (12-15). A la gran final, victòria i títol de l’Hèrcules per un ajustat 13-12. Juan Zapata ha estat MVP del Sant Boi.

L’equip Sub-15 ha acabat quart. Victòries contra CBS Hèrcules (0-20) i CB Viladecans (5-2), i derrotes amb Jabatos Huesca (3-2) i CBS Gavà (5-7). Iker Goitia ha estat MVP del Sant Boi. El Viladecans ha guanyat el torneig en la categoria.

Recomanacions personalitzades