El Festival Altaveu celebra la seva edició més íntima

El passat cap de setmana es va celebrar la 32ª edició del festival musical a Sant Boi. Més de 3.500 persones van poder gaudir d’uns concerts adaptats a la situació actual, i amb les actuacions de moltes artistes femenines.

‘Drummers of Altaveu’ va ser el concert més destacat // Judit Fernández

Després que l’any passat s’hagués de cancel·lar a causa de la pandèmia, el Festival Altaveu ha tornat a Sant Boi de Llobregat amb la seva 32ª edició que es va celebrar del 10 al 12 de setembre.

Un festival que enguany ha tingut un format molt més íntim pel context de la Covid. Els concerts es van repartir per diferents escenaris situats a tota la ciutat: als jardins de l’Ateneu Santboià, a Can Castells i Can Torrents, i a la plaça de l’Agricultura.

En total, més de 3.500 persones van assistir als diferents concerts de l’Altaveu d’enguany, segons explica el consistori en una nota de premsa. Una edició marcada per «la situació actual, amb aforaments reduïts, seients i formats més íntims amb una proposta artística singular, sorprenent i de qualitat

El festival va comptar amb actuacions d’artistes com Queralt Lahoz // Judit Fernández

A més, aquesta edició també ha destacat per la gran presència d’artistes femenines, com Joana Serrat, Queralt Lahoz o Valeria Castro. Però sens dubte una de les actuacions més destacables va ser la producció pròpia ‘Drummers of Altaveu’, que va fer pujar dalt de l’escenari de la plaça de l’Agricultura a 32 bateries locals alhora, que van interpretar música pop i rock.

L’equip de l’Altaveu valora molt positivament la resposta del públic «amb uns emplaçaments nous, singulars i adaptatius que han funcionat a la perfecció per als formats dels diferents espectacles dins d’un entorn únic«, asseguren en un comunicat.

Recomanacions personalitzades