Judith Corachán participa al Mundial de mitja distància a Eslovàquia

La triatleta de Sant Boi de Llobregat torna a la competició el 29 d’agost, a Samorín, després de superar una lesió.

Imatge d’arxiu // Foto cedida per comunicació de Judith Corachán

Judith Corachán estarà al The Championship o Mundial de mitja distància a Samorín (Eslovàquia) el proper 29 d’agost. La triatleta de Sant Boi de Llobregat torna a la competició després de superar una lesió.

Aquesta prova eslovaca consta de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de cursa a peu. Samorín, escenari del Mundial, és una ciutat situada a prop de Bratislava, capital del país, i de la frontera amb Hongria. The Championship forma part de la Challenge Family, que és una organitzadora de curses de triatló per tot el món.

Abans de la seva lesió, l’esportista santboiana ha estat campiona d’Espanya de llarga distància a Platja d’Aro (Girona) i ha acabat cinquena al Challenge Mogán Gran Canaria aquest any.

Corachán anava a participar al Mundial de Kona (Hawaii) a l’octubre, però s’ha cancel·lat. L’organització ha decidit passar de forma definitiva la cursa al mes de febrer del 2022, ha confirmat la pròpia triatleta a Sant Boi Diari.

Recomanacions personalitzades