La Santboiana comença la Divisió d’Honor contra el Gernika a casa

El degà debuta davant el conjunt basc al Baldiri Aleu en la primera jornada de la lliga, que presenta un nou format.

Imatge d’arxiu // Jordi Elías – UE Santboiana

Ja està el calendari de la Divisió d’Honor de rugbi 2021/2022 després del sorteig fet a la seu de la Federació Espanyola. La UE Santboiana de Sergi Guerrero debuta contra el Gernika, recent ascendit, al Baldiri Aleu el 3 d’octubre.

Nou format de la Divisió d’Honor de rugbi de cara a la propera temporada, segons ha anunciat la Federació Espanyola. Els dotze equips están dividits en dos grups de sis en funció de la classificació de la fase regular del curs passat. La Santboiana està enquadrada en el grup A amb Alcobendas, El Salvador, Barça Rugbi, Complutense Cisneros i La Vila. El grup B queda format per Quesos Entrepinares, Ordizia, Aparejadores Burgos, Ciencias Sevilla, Les Abelles i Gernika.

El sistema de competició consta de setze jornades de fase regular, amb dues voltes de vuit, on cada equip juga cinc contra rivals del mateix grup i tres davant de conjunts de l’altre grup. Les jornades amb partits entre grups diferents són la 1, la 4, la 7, la 10, la 13 i la 16. Tots els enfrontaments valen el mateix a la classificació. La fase final pel títol la juguen els vuit primers i consisteix en tres eliminatòries, a partit únic, al camp del millor classificat a la lliga regular.

Pel que fa a la Copa del Rei, el degà comparteix grup amb Alcobendas i Complutense Cisneros. Els partits entre ells a la Divisió d’Honor comptabilitzen i el primer classificat passa a les semifinals.

La Santboiana, que celebra el seu centenari, intentarà fer una bona temporada amb Sergi Guerrero a la banqueta.

El Sub-23 de la Santboiana debuta contra el Complutense Cisneros

L’equip Sub-23 debuta a la Competició Nacional Sub-23 al camp del Complutense Cisneros, segons el sorteig de la Federació Espanyola. El degà està enquadrat en el grup A de la lliga regular amb Alcobendas, Complutense Cisneros, Barça Rugbi, Ciencias Sevilla, Les Abelles, La Vila, CAU Valencia i Sant Cugat. La resta d’equips composen el grup B. Després de la fase regular es jugaran les semifinals i les finals en funció de la posició a la classificació.

Recomanacions personalitzades